Bedstemors TangMad

Jeg deler historier om tangmad, jeg selv laver.

fredag den 17. maj 2019

Rejer, ørredrogn og grøntsager, krydret med norsk buletang ♥

Frokostret - St. Bededag
Rejer, ørredrogn og grøntsager 
krydret med norsk buletang 
Velbekomme

Indsendt af Birthe Marie kl. 12.13
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest
Etiketter: grøntsager, krydret med norsk buletang, rejer, ørredrogn

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nyere opslag Ældre opslag Start
Abonner på: Kommentarer til indlægget (Atom)

Jeg deler historier om TangMad ♥

Mit billede
Birthe Marie
Vis hele min profil

Blog-arkiv

  • ▼  2019 (17)
    • ►  juli (1)
    • ▼  maj (7)
      • Cultura med mandariner og norsk granuleret buletan...
      • Æg med ansjoser og caviart, tomater, karse og æble...
      • Hotwings med grøntsager og bulgur ♥
      • Torsk med rejer, basilikum og tangsalat - Brød med...
      • Rejer, ørredrogn og grøntsager, krydret med norsk ...
      • Æg med kryddersild og caviart, æbler med karrydres...
      • Tangdag i Korsør, 4. maj 2019 ♥
    • ►  marts (9)
  • ►  2018 (56)
    • ►  december (1)
    • ►  november (9)
    • ►  oktober (3)
    • ►  september (3)
    • ►  juni (5)
    • ►  maj (2)
    • ►  april (7)
    • ►  marts (6)
    • ►  februar (9)
    • ►  januar (11)
  • ►  2017 (88)
    • ►  december (3)
    • ►  november (2)
    • ►  oktober (7)
    • ►  september (2)
    • ►  august (9)
    • ►  juli (2)
    • ►  juni (1)
    • ►  maj (16)
    • ►  april (11)
    • ►  marts (27)
    • ►  februar (8)
Vandmærke tema. Leveret af Blogger.