Bedstemors TangMad

Jeg deler historier om tangmad, jeg selv laver.

torsdag den 23. maj 2019

Æg med ansjoser og caviart, tomater, karse og æblesalat. Krydret med norsk buletang ♥

En let frokost
Æg med ansjoser og caviart 
tomater, karse 
og æblesalat 
Krydret med norsk buletang
Velbekomme
Indsendt af Birthe Marie kl. 17.39
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest
Etiketter: caviart, karse, tomater, æblesalat, Æg med ansjoser

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nyere opslag Ældre opslag Start
Abonner på: Kommentarer til indlægget (Atom)

Jeg deler historier om TangMad ♥

Mit billede
Birthe Marie
Vis hele min profil

Blog-arkiv

  • ▼  2019 (17)
    • ►  juli (1)
    • ▼  maj (7)
      • Cultura med mandariner og norsk granuleret buletan...
      • Æg med ansjoser og caviart, tomater, karse og æble...
      • Hotwings med grøntsager og bulgur ♥
      • Torsk med rejer, basilikum og tangsalat - Brød med...
      • Rejer, ørredrogn og grøntsager, krydret med norsk ...
      • Æg med kryddersild og caviart, æbler med karrydres...
      • Tangdag i Korsør, 4. maj 2019 ♥
    • ►  marts (9)
  • ►  2018 (56)
    • ►  december (1)
    • ►  november (9)
    • ►  oktober (3)
    • ►  september (3)
    • ►  juni (5)
    • ►  maj (2)
    • ►  april (7)
    • ►  marts (6)
    • ►  februar (9)
    • ►  januar (11)
  • ►  2017 (88)
    • ►  december (3)
    • ►  november (2)
    • ►  oktober (7)
    • ►  september (2)
    • ►  august (9)
    • ►  juli (2)
    • ►  juni (1)
    • ►  maj (16)
    • ►  april (11)
    • ►  marts (27)
    • ►  februar (8)
Vandmærke tema. Leveret af Blogger.