Bedstemors TangMad
Jeg deler historier om tangmad, jeg selv laver.
lørdag den 16. juni 2018
Laks med citronsauce, asparges, forårsløg, ramsløg, tomater, krydret med bl.a. norsk buletangssalt ♥
Weekendmad
Laks med citronsauce
asparges, forårsløg, ramsløg
tomater
krydret med bl.a. norsk buletangssalt
Seafood & Fish, Natural Umami
Pyntet med
Japanese Toasted Fine Cut Nori
Velbekomme
1 kommentar:
Thorkil Degn Johansson
16. juni 2018 kl. 17.02
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Svar
Slet
Svar
Svar
Tilføj kommentar
Indlæs flere...
Nyere opslag
Ældre opslag
Start
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSlet