Bedstemors TangMad

Jeg deler historier om tangmad, jeg selv laver.

søndag den 4. marts 2018

Osterulle med avocado, havtorn, tomater og peberrod ♥

Her er min frokost:
Osterulle med
avocado, havtorn 
tomater og peberrod
Flerkonsrugbrød smurt med 
avocado
Drysset med 
norsk buletangssalt og havtorn
Velbekomme
Indsendt af Birthe Marie kl. 14.09
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest
Etiketter: avocado, havtorn, norsk buletangssalt, Osterulle, peberrod, tomater

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nyere opslag Ældre opslag Start
Abonner på: Kommentarer til indlægget (Atom)

Jeg deler historier om TangMad ♥

Mit billede
Birthe Marie
Vis hele min profil

Blog-arkiv

  • ►  2019 (17)
    • ►  juli (1)
    • ►  maj (7)
    • ►  marts (9)
  • ▼  2018 (56)
    • ►  december (1)
    • ►  november (9)
    • ►  oktober (3)
    • ►  september (3)
    • ►  juni (5)
    • ►  maj (2)
    • ►  april (7)
    • ▼  marts (6)
      • Norsk gravad laks med caviart, tangsalat, tomat, a...
      • Rødbedesalat med feta, røræg med rød peberfrugt, o...
      • Norsk gravad laks med caviart, tangsalat, tomat, a...
      • Laks med grøntsager og krydderierne seafood & fish...
      • Rødbedesalat med fetaost, tomater og hytteost m. b...
      • Osterulle med avocado, havtorn, tomater og peberr...
    • ►  februar (9)
    • ►  januar (11)
  • ►  2017 (88)
    • ►  december (3)
    • ►  november (2)
    • ►  oktober (7)
    • ►  september (2)
    • ►  august (9)
    • ►  juli (2)
    • ►  juni (1)
    • ►  maj (16)
    • ►  april (11)
    • ►  marts (27)
    • ►  februar (8)
Vandmærke tema. Leveret af Blogger.