Bedstemors TangMad

Jeg deler historier om tangmad, jeg selv laver.

lørdag den 14. oktober 2017

Weekend-mad: Kalvetykstegsfilet med bacon, japanese fine cut noritang og rodfrugter ♥

Weekend-mad
Kalvetykstegsfilet med bacon
og japanese fine cut noritang
og rodfrugter
Velbekomme
Indsendt af Birthe Marie kl. 22.53
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest
Etiketter: japanese fine cut noritang, Kalvetykstegsfilet med bacon, rodfrugter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nyere opslag Ældre opslag Start
Abonner på: Kommentarer til indlægget (Atom)

Jeg deler historier om TangMad ♥

Mit billede
Birthe Marie
Vis hele min profil

Blog-arkiv

  • ►  2019 (17)
    • ►  juli (1)
    • ►  maj (7)
    • ►  marts (9)
  • ►  2018 (56)
    • ►  december (1)
    • ►  november (9)
    • ►  oktober (3)
    • ►  september (3)
    • ►  juni (5)
    • ►  maj (2)
    • ►  april (7)
    • ►  marts (6)
    • ►  februar (9)
    • ►  januar (11)
  • ▼  2017 (88)
    • ►  december (3)
    • ►  november (2)
    • ▼  oktober (7)
      • Æggekage med tomater, sankekrydderi med tang og ...
      • Laks med tangtrøffel, grøntsager og basilikum. Dry...
      • Grøntsagsret: Champignon, rød peberfrugt og tomat ...
      • Kyllingebrystfilet, kartofler, avocado med Anitas ...
      • Salat med avocado, hytteost, grøntsager, black gar...
      • Weekend-mad: Kalvetykstegsfilet med bacon, japanes...
      • Hytteost med grønlandsk stenbiderrogn, Anitas tang...
    • ►  september (2)
    • ►  august (9)
    • ►  juli (2)
    • ►  juni (1)
    • ►  maj (16)
    • ►  april (11)
    • ►  marts (27)
    • ►  februar (8)
Vandmærke tema. Leveret af Blogger.